De groene oase van Gelderland

Vergaderzalen voor kleine en grote groepen

Brainstormen. Waar gaat dat nu beter dan in een rustige, landelijke omgeving? Daarom biedt Hotel & Restaurant De Greune Weide diverse arrangementen, vergaderzalen en andere faciliteiten voor zakelijke doeleinden. Organiseer een netwerkborrel, vergadering of brainstormsessie in onze sfeervolle ambiance. Op naar goede resultaten!

Boek een vergaderruimte bij Restaurant Hotel De Greune Weide

De voordelen van ons hotel tussen Enschede & Doetinchem

Hotel & Restaurant De Greune Weide ligt in Eibergen, vlak naast het historische vestingstadje Groenlo. Ons hotel bevindt zich in een landelijke omgeving en biedt vrij uitzicht op de velden. De perfecte locatie voor een inspirerende sessie met uw bedrijf of klant! We beschikken over 3 verschillende ruimtes die zich goed lenen voor een presentatie, vergadering of conferentie. Welke ruimte het wordt, is aan u. Ook kunt u een gedeelte van het restaurant afhuren of de vergadering combineren met een buffet of diner. Bovendien beschikt ons hotel over een terras waar u ’s zomers ook gebruik van kunt maken.

Onze faciliteiten

De vergaderruimtes van Hotel & Restaurant De Greune Weide zijn van alle gemakken voorzien, zoals gratis wifi, een beamer, flipover, projectiescherm en microfoon. Ze bieden ruimte aan 4 tot 60 personen en zijn dus geschikt voor kleine en grote groepen. Iedere ruimte ademt een eigen sfeer.

Heeft u de ruimte uitgekozen die bij uw gezelschap past, dan kunt u uw vergadering compleet maken met een lunch of diner. Wij bieden diverse arrangementen aan. Het is ook mogelijk om een overnachting bij te boeken. Daarnaast verzorgen we netwerkborrels, waarbij u gebruik kunt maken van verschillende zalen en het terras. Kies uit een uitgebreid assortiment hapjes en drankjes of combineer de borrel met een diner of buffet.

Beschikbare zalen

Afhankelijk van de groepsgrootte en doelstelling van de bijeenkomst, biedt Hotel & Restaurant De Greune Weide verschillende zalen. Maak een keuze uit de Lavendelzaal, de Klaprooszaal en de zaal in het restaurant.

Boek een vergaderruimte bij Restaurant Hotel De Greune Weide
Zin in een sportieve vakantie? Ontdek de wandelroutes van Twente tijdens uw verblijf bij Restaurant Hotel De Greune Weide

De Klaproos

Boek een verblijf bij ons hotel in Gelderland en ga eropuit in de omgeving

De Lavendel

Ontdek Groenlo tijdens een verblijf bij Restaurant Hotel De Greune Weide

Restaurant

Opstelling

De Klaproos

De Lavendel

Restaurant

U-vorm

25 personen

15 personen

35 personen

Carré

30 personen

25 personen

40 personen

Klas

25 personen

15 personen

30 personen

Cabaret

25 personen

20 personen

40 personen

Theater

50 personen

40 personen

60 personen

Blok

30 personen

25 personen

40 personen