De groene oase van Gelderland

Geniet van heerlijke gerechten in ons restaurant

Een avondje uiteten in Eibergen? Reserveer een tafel in het restaurant van De Greune Weide. Hier ervaart u het bourgondische karakter van de Achterhoekse specialiteiten. Kom dineren of geniet van een uitgebreide lunch, high tea, speciaal biertjes avond, barbecue of gewoon een heerlijk a la carte diner. Komt u met een groep vrienden, familie of collega’s? Ook daar hebben wij eindeloos veel mogelijkheden voor. Wat dacht u van een tuinfeest of diner dansant? De Greune Weide.. Ouderwets gezellig!

In januari en februari zijn wij op zondagen gesloten.

Geniet bij Restaurant Hotel De Greune Weide van heerlijke wildgerechten en bijpassende wijnen

Lunchen bij Restaurant De Greune Weide

Met de à la carte lunch en diner kaart van Hotel & Restaurant De Greune Weide maakt u het zo uitgebreid als u zelf wilt. Bent u met een groep van 10 personen of meer, dan kunt u ook kiezen voor een brunch, lunch, hapjes of diner buffet met warme en koude gerechten. Zo gaat u met een goedgevulde maag op stap als u de wandelroutes van Twente verkent of een mooie boottocht maakt op rivier de Berkel!

Trakteer op een high tea

Hoewel de high tea oorspronkelijk uit Engeland komt, is dit vieruurtje inmiddels ook een begrip in Nederland. Laat u bij Hotel & Restaurant De Greune Weide verwennen met de lekkerste muffins, scones, sandwiches en natuurlijk diverse soorten thee. Heerlijk om eens bij te kletsen met vriendinnen of samen met familie te genieten van zoete en hartige delicatessen.

Diverse buffetten

Hotel & Restaurant De Greune Weide beschikt over uitgebreide buffetmogelijkheden. Kiest u voor een koud en warm buffet, een selectie van Italiaanse gerechten of een hapjesbuffet? Na een winterwandeling in de prachtige omgeving doet een stampotbuffet het waarschijnlijk ook goed. Kortom, wij bieden voor iedere eter wat wils.

 

Kom gezellig barbecue├źn in onze grote tuin

Hotel & Restaurant De Greune Weide beschikt over uitgebreide buffetmogelijkheden. Kiest u voor een koud en warm buffet, een selectie van Italiaanse gerechten of een hapjesbuffet? Na een winterwandeling in de prachtige omgeving doet een stampotbuffet het waarschijnlijk ook goed. Kortom, wij bieden voor iedere eter wat wils.

Sluit een zomerse dag af met een uitgebreide barbecue bij Hotel & Restaurant De Greune Weide. Voor groepen vanaf 10 personen serveren wij 2 verschillende barbecue-arrangementen.

De wijnkaart van ons hotel

Naast wisselende seizoenswijnen heeft Hotel & Restaurant De Greune Weide diverse wijnen standaard op het menu. Ook voor een heerlijke dessertwijn, port of alcoholarme wijn kunt u bij ons terecht. Onze gastvrije bediening adviseert u graag over de wijnkeuze in combinatie met uw menu.

Arrangementen

Bij Landhotel en Restaurant de Greune Weide kunt u ook gebruik maken van een van de arrangementen. Hiermee kunt u een onvernachting inclusief diner en verschillende extra boeken.