Groepsaccommodatie de Spannevogel voor een heerlijk verblijf in de Achterhoek

Contact

De prachtige vakantievilla de Spannevogel is een hoogwaardige groepsaccommodatie die u volop laat genieten van alle rust en ruimte die de omgeving te bieden heeft.

Groepsaccommodatie de Spannevogel

Villa de Spannevogel heeft 6 kamers en 3 badkamers en beidt plek voor 18 personen.  Het bevindt zich in de Achterhoek, één van de mooiste stukjes Gelderland en ligt pal tegen de Twentse en Duitse grens en het Zwillbrocker Venn. Er broeden daar met succes weer flamingo’s. De omgeving biedt vele mogelijkheden, zoals een grote verscheidenheid aan wandel- en fietsroutes, de mogelijkheid tot kanovaren op het riviertje de Berkel en natuurlijk het cultuurhistorisch verleden, zoals het vestingstadje Groenlo (Grolsch), boekenstad Bredevoort, de koren- en watermolens, herenboerderijen, diverse musea en al die andere bezienswaardigheden. Deze prachtige vakantievilla heeft de beschikking over een moderne woonkeuken van waaruit er zowel vanaf het eetgedeelte als vanuit de keuken zelf een prachtig uitzicht is over de groene omgeving.

Het geheel straalt een rijkdom uit. Of u nu verblijft in de royale living met open haard en luxe banken, de fijne heldere leefkeuken, geniet op het overdekte terras of van de prachtige tuin met bloemen en planten, alles straalt rust en ruimte uit. En in de prachtige, grote vijver kunt u in de zomer zelfs zwemmen!

Wilt u helemaal ontspannen terugkomen van uw vakantie? Maak dan gebruik van de professionele houtgestookte Finse sauna, waarvoor het gebruik € 100,- kost. 

Bijzonderheden

  • Bedden zijn opgemaakt bij aankomst

  • Schoonmaak 1 keer per 7 nachten inbegrepen

  • Linnenwissel 1 keer per 7 nachten inbegrepen

  • Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren

  • Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan

  • Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en/of drinkpartijen in dit huis is verboden

  • Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19-maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden is de boeking kosteloos te annuleren.

Belvilla
Icoon boeken

Uitgerust wakker worden in de Achterhoek? Reserveer vandaag nog!

Neem contact met ons op