Zakelijke markt

Zakelijke markt

Voor een vergadering, presentatie of conferentie kunt u terecht bij De Greune Weide. Wij beschikken over meerdere ruimtes waar de vergadering, presentatie of conferentie kan worden gehouden. Kies de ruimte en de sfeer die bij u past. Zo kunt een gedeelte van ons restaurant afhuren, of terecht in één van onze aparte ruimtes. Onze vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien, en hebben een unieke sfeer met vele mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor een vergadering voor kleine en grote groepen. De vergaderruimte heeft een capaciteit van 4 tot maar liefst 60 personen.

Wij beschikken over verschillende arrangementen waardoor uw vergadering helemaal compleet is. Wij bieden uitgebreide lunch- en dinermogelijkheden. Daarbij bieden wijovernachtingen op basis logies ontbijt of half pension aan. Daarnaast zijn alle middelen aanwezig om de vergadering te ondersteunen, zoals: een beamer, een projectie scherm, een flip over en microfoons. Tevens kan er gratis gebruikt gemaakt worden van WiFi.

Ook is De Greune Weide geschikt voor een inspirerende brainstorm sessie. Even in een andere omgeving om tot nieuwe ideeën te komen? Wij hebben de juiste ingrediënten: een mooie omgeving, een unieke en inspirerende locatie en sfeervolle ambiance. Hierbij kunnen wij dezelfde middelen aanbieden als bij de vergaderingen.

Daarnaast is De Greune Weide geschikt voor netwerkborrels. Hierbij kunt u ook gebruik maken van de verschillende zalen. Met mooi weer kunt u terecht op ons terras. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan drankjes, en maken de netwerkborrel compleet met bijpassende hapjes. Tevens kunt u gebruik maken van de eventuele lunch- en diner mogelijkheden.

De verschillende zalen:

Opstellingen         De klaproos                De lavendel                Restaurant

  • U-vorm         25 personen               15 personen                35 personen
  • Carré            30 personen               25 personen               40 personen
  • Klas                25 personen                15 personen                30 personen
  • Cabaret         25 personen                20 personen               40 personen
  • Theater         50 personen                40 personen               60 personen
  • Blok               30 personen                25 personen               40 personen
  • opstellingen

 

 

 

 

 

 

Bent u geïnteresseerd? U kunt ons altijd bellen via: 0545-471692


De zalen zien er als volgt uit:

Het restaurant:

afmetingen restaurant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De klaproos:

afmetingen klaproos

 

 

 

 

 

 

 

 

De lavendel:

afmetingen lavendel