Routebeschrijving


Grotere kaart weergeven

Startpunt van uw route:Straat:

Plaats:

 

 

 

Telefoon : +31 (0)545 471692
Fax : +31 (0)545 477415

Adres:
Lutterweg 1,
7152 CC Eibergen

Routebeschrijving naar de Greune Weide

Vanuit het noorden en het noord-westen is de A1 de snelste manier om in onze omgeving te komen. U neemt de afslag Markelo/Holten om vervolgens via Markelo, Diepenheim en Neede in Eibergen te arriveren. Vanuit het Noorden (N18) weg door Eibergen blijven volgen. Bij het vierde stoplicht linksaf en direct weer rechtsaf. (Volg onze borden). Vanuit Borculo, doorrijden tot de N18. Linksaf richting Enschede en bij het eerste stoplicht rechtsaf en gelijk weer rechtsaf. Heeft u wat meer tijd voor een mooie route of zoekt u een alternatief voor de autosnelweg dan gaat u via Deventer, Zutphen, Vorden, Ruurlo, Borculo naar Eibergen.

Vanuit het zuiden en het zuid-westen van ons land, neemt u de A18 die nu nog bij Varsseveld eindigt. De weg gaat hier verder middels de N18 richting Enschede.

Hier begint de alternatieve route al bij de aansluiting A12 en de A18 bij Beek. Hierbij gaat u via Beek, ‘s Heerenberg, Ulft, Dinxperlo, Aalten, Lichtenvoorde en Groenlo naar Eibergen. Vanuit het Zuiden (N18) Eibergen inkomend, bij het eerste stoplicht rechtsaf en gelijk weer rechtsaf. (Volg onze borden).

Wanneer u van deur-tot-deur een goede routebeschrijving wilt, kunt u ook terecht op http://9292.nl/